نویسنده = حسن پور، سمیه
کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری

دوره 4، پاییز و زمستان 1400، اردیبهشت 1401، صفحه 27-37

محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ سمیه حسن پور


درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیل‏ماهی (Huso huso) جوان پرورشی

دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، اسفند 1398، صفحه 39-47

محمود محسنی؛ محمود پور دهقان؛ سمیه حسن پور؛ علی حلاجیان؛ رضوان اله کاظمی؛ شهلا جوان مجیدی